Hotel-Restaurant  Le Relax

2023

.

van 12 mei tot 27 augustus

Zomer gastro

.

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Verse Aspergen-room soepje met witte wijne

*

De mooie Scampis met onze lekkere lookboter

en Griekse pasta

*

Superlekkere Parelhoen , geflambeerd en met calvados ,

veenbessen, perzieken, kroketjes

*

Pistachen-ijs + advokaat alles huisgenmaakt

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze héél zacht gerookte zalm eerste Keus,

super verse garnaaltjes cocktail

*

Huisgemaakte super lekker garnalen bisque

met room en cognac

*

Ierse Chateaubriand, van de beste kwaliteit !!

klein slaatje en 2 verse sausjes (béarnaise + Archiduc) + frietjes

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Huisgemaakte kaaskroketje met onze lekkere ham

*

Het melkvarkentje met "Ardens-sausje" met fijne verse kruiden

champignons spek, veenbessen en pommes pins

*

Ons huisgemaakte Moka ijs à la bresilienne

.

.

.

Wildfestijn

22 sept. tot 26 November 2023

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Soepje van boschampignons en champignons de Paris

met een wildbouillon + een toast met onze wildpaté

*

Gambas Scampis en Konings garnalen

en met onze lekkere lookboter

*

Fazantje met een witloof roomsausje,

perzieken - veenbessen pom's risolées

*

Pistachenijs en advokaat op grootmoeders wijze

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

gerookte forel en zalm en een Tomaat

met 1e keusgarnaaltjes en een mooi slaatjes met witte truffelolie

*

Super verse vis filet sauce witte wijn

*

"Chateaubriand" van Hinde met onze Ardennen sausje met bosvruchten peertjes veenbessen en pommes pins

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Ardennse ham - wild salami en gerookt wild met vers fruit

een mooi slaatje met notenolie

*

Reebok met een roomsausje met verse bochampignons

Airelles en kroketjes

*

Ons moka ijs style bresilienne

.

.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *