Hotel-Restaurant  Le Relax

van ??? tot 23 september

gastronomie speciaal

30 jaar Le Relax

Vrijdag avond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Spécial soepje van de dag

*

Onze mooie Scampis met onze lekkere lookboter en Griekse pasta

*

Chateaubriand van Iers rundsvlees met 2 huisgemaakte sausjes (béarnaise + archiduc) salade en gerisoleerde aardappletjes

*

Nougat ijs en tiramisu van het huis met crème anglaise met amaretto

*

*

*

*

*

Zaterdag avond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze zéér zacht gerookte zalm met een garnnalencocktail

*

super verse vis, sausje van de chef

*

Sorbet met verse vruchten

*

Parelhoen met roomsausje met perzieken aroma veen bessen - perzieken en dennenapplatjes

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Onze lekkere Ardense ham met goed rijpe meloen, en een fris slaatje

*

De filet mignon van Ardens melkvarkentje met een sausje "Ardennaise" veenbessen - appeltjes en kroketjes

*

Coupe moka ijs op Luikse wijze (Huisgemaakt)

.

.

.

Wildfestijn

17 sept. 2021 tot 31 januari 2022

Vrijdag avond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Soepje van boschampignons en champignons de Paris

*

De mooie scampis met onze lekkere lookboter en Griekse pasta

*

Fazantje Geflambeerd met Calvados, witloofroomsausje bessen - perzieken - aardappeltjes

*

Nougat-ijs en tiramusi v/h huis met een coulis van crème Anglaise

*

*

*

*

*

Zaterdag avond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze lekkere ham van everzwijntje, toast met foie gras en Ardense ham

*

Tong filet en kabeljouwfilet sausje "Ostendaise"

*

Sorbet met vers Fruit

*

Hinde filet met een bessensausje met boschampignons, groentenpurée -veenbessen peertjes en dennenappeltjes

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Onze super zacht gerookte zalm met een eerste keus garnalen cocktail

*

Stoofpotje van jong Belgisch wild met myrtilles - compôte en kroketjes

*

Onze moka-ijs à la Brésilienne (Huisgemaakt)

.

.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *