Hotel-Restaurant Le Relax |
2023 Wildfestijn tot 31 januari 2023 Vrijdagavond * Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje * Soepje van boschampignons en champignons de Paris * Crustacées gegrild en met onze lekkere lookboter * Fazantje met een witloof roomsausje, perzieken - veenbessen pom's risolées * Huismaakte, op grootmoeders wijze, avocaat en ons pistachen ijs * * * * * Zaterdagavond * Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje * Mousse van eend met Foie Gras speciaal slaatje * Super verse vis filet, met een fijne groenten sausje garnaaltjes en gerookte zalm + Griekse pasta * "Chateaubriand" van Hinde, met een bosvruchten sausje, peertjes en veen bessen + kroketjes * Trio van nagerechten van de chef * * * * * * * Zondagmiddag (of avond) * Trio van versnaperingen bij uw apréritief * Onze super lekkere Ardense ham met goed rijpe meloen * Filet van wild-varken op Ardense wijze veenbessen en pom-pins * Coupe Bresilienne . . . . van 1 februari tot 16 april 2023 Voorjaars Gastro 32 jaar Le Relax Vrijdagavond * Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje * Soepje van boschampignons en champ. "de Paris" * Gegrilde - Scampis - gambas en Koningsgarnalen met onze lekkere Lookboter * Ierse "chateaubriand" saignant gebakken met verse Bearnaise en Archiduc sausje + Frietjes * Pistacheijs met Advokaat Huisgemaakt * * * * * Zaterdagavond * Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje * Onze héél zacht gerookte zalm met 1er keus garnaaltjes (visje van het jaar) * Skrei = de beste kabeljouw met Hollandaise saus met witte wijn - purée spéciaal * Eendenborst-filet met een witloof - roomsausje - veenbessen - kroketjes * Nieuwe trio nagerechten van de chef * * * * * * * Zondagmiddag (of avond) * Trio van versnaperingen bij uw apréritief * Paté van het huis met onze lekkere Ardense ham, vers Fruit en Toast * Filet van melkvarkentje op Ardense wijze veenbessen - pompins * Moka- roomijs v/h huis à la Bresilienne . . van 12 mei tot 27 augustus Zomer gastro VOORBEELD . Vrijdagavond * Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje * Aspergen-room soepje met witte wijne * De mooie Scampis met onze lekkere lookboter en Griekse pasta * Parelhoen Filet, geflambeerd en met en roomsausje, airelles, perzieken, gebakken aardappeltjes * Tiramisu en roomijs huisgemaakt, met een coulis van crème Anglaise * * * * * Zaterdagavond * Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje * Onze héél zacht gerookte zalm, met een eerste Keus garnaaltjes * Bisque van garnalen met room en cognac * Eendenborst-filet op een bedje van prei in de room, Airelles - peertjes en dennenappeltjes * New Trio desserts van de chef * * * * * * * Zondagmiddag (of avond) * Trio van versnaperingen bij uw apréritief * Paté van de chef met onze lekkere Ardense ham, met vers fruit en toast * Soupje van champignons en boschampignons * Ierse chateaubriand sauce "Marchand de vin" salade en croquettes * Duo van huisgemaakte roomijs . . . Wildfestijn 23 sept. 2022 tot 31 januari 2023 Vrijdagavond * Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje * Soepje van boschampignons en champignons de Paris * Crustacées gegrild en met onze lekkere lookboter * Fazantje met een witloof roomsausje, perzieken - veenbessen pom's risolées * Huismaakte, op grootmoeders wijze, avocaat en ons pistachen ijs * * * * * Zaterdagavond * Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje * Mousse van eend met Foie Gras speciaal slaatje * Super verse vis filet, met een fijne groenten sausje garnaaltjes en gerookte zalm + Griekse pasta * "Chateaubriand" van Hinde, met een bosvruchten sausje, peertjes en veen bessen + kroketjes * Trio van nagerechten van de chef * * * * * * * Zondagmiddag (of avond) * Trio van versnaperingen bij uw apréritief * Onze super lekkere Ardense ham met goed rijpe meloen * Filet van wild-varken op Ardense wijze veenbessen en pom-pins * Coupe Bresilienne . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |