Hotel-Restaurant  Le Relax

van ??? tot 23 september

gastronomie speciaal

30 jaar Le Relax

Vrijdag avond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Spécial soepje van de dag

*

Gegrilde schaaldieren met onze lekkere lookboter (mooie scampi - gamba - langoustine en konings garnaal)

*

Chateaubriand van Iers rundsvlees met 2 huisgemaakte sausjes (béarnaise + archiduc) salade en gerisoleerde aardappletjes

*

Nougat ijs en tiramisu van het huis met crème anglaise met amaretto

*

*

*

*

*

Zaterdag avond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze huisgemaakte gansenleverpastei met een mousse van eend en gerookte everzwijn + roquette salade

*

De héél zacht gerookte Noorse zalm met aspergen, garnaaltjes en hollandaise saus met witte wijn

*

Sorbet met verse vruchten

*

Parelhoen met roomsausje met perzieken aroma veen bessen - perzieken en dennenapplatjes

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Onze lekkere Ardense ham met goed rijpe meloen, en een fris slaatje

*

De filet mignon van Ardens melkvarkentje met een sausje "Ardennaise" veenbessen - appeltjes en kroketjes

OF

Duo van verse visfilet met een Fijne groenten sausje in de room + kroketjes

*

Coupe moka ijs op Luikse wijze

.

.

.

Wildfestijn

24 sept. 2021 tot 31 januari 2022

Vrijdag avond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Onze Super lekkere Ardense ham met fruit

*

Soepje met boschampignons met een wildbouillon

*

Fazantje Geflambeerd met Calvados, witloofroomsausje veenbessen - perzieken - aardappeltjes

*

Nougatijs met onze advokaat

*

*

*

*

*

Zaterdag avond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Paté van wild en een mousse foie met gerookt wild, vers fruit, slaatje met pesto

*

Duo van verse vis met fijne groeten sausje

*

Sorbet met vers Fruit

*

Hert met een roomsausje met boschamignons - bosbessen, appeltjes en dennenappletjes

*

De nieuwe multi gouts van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Gegrilde sehaaldieren met onze lekkere lookboter "spécialiteit van het huis"

*

Stoofpotje van belgisch wild met appelmoes - bosvruchten en kroketjes

*

Tiramisu van het huis met ons speculoos ijs met kaneel

.

.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *