Hotel-Restaurant  Le Relax

van 1 februari tot 1 mei

Voorjaars Gastro

31 jaar Le Relax

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Soepje van jonge wortelen met meloen en prei

*

De mooie Scampis met onze lekkere lookboter

en Griekse pasta

*

Parelhoen Filet, geflambeerd met calvados,

roomsausje airelles perzieken, gebakken aardappeltjes

*

Tiramisu en roomijs huisgemaakt

met een coulis van crème Anglaise

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze héél zacht gerookte zalm met 1er keus garnaaltjes

*

Duo van super verse vis (vb: kabeljouw en Tong)

met een Ostendaise sausje

*

Sorbet v/h huis met vers fruit

*

Eendenborst-filet op een bedje van prei in de room,

Airelles en dennenappeltjes

*

Nieuwe trio nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Paté van de chef met onze lekkere Ardense ham,

met vers fruit en toast

*

Stoofpotje van jong Belgisch wild

met myrtilles- compôte en kroketjes

*

Duo van roomijs - smaken huisgemaakt

.

.

van 26 mei tot 28 augustus

Zomer gastro

(met 3 x 4 Gangen Menu)

.

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Aspergen-room soepje met witte wijne

*

De mooie Scampis met onze lekkere lookboter

en Griekse pasta

*

Parelhoen Filet, geflambeerd en met en roomsausje,

airelles, perzieken, gebakken aardappeltjes

*

Tiramisu en roomijs huisgemaakt,

met een coulis van crème Anglaise

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze héél zacht gerookte zalm,

met een eerste Keus garnaaltjes

*

Bisque van garnalen met room en cognac

*

Eendenborst-filet op een bedje van prei in de room,

Airelles - peertjes en dennenappeltjes

*

New Trio desserts van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Paté van de chef met onze lekkere Ardense ham, met vers fruit en toast

*

Soupje van champignons en boschampignons

*

Ierse chateaubriand sauce "Marchand de vin" salade en croquettes

*

Duo van huisgemaakte roomijs

.

.

.

Wildfestijn

17 sept. 2021 tot 31 januari 2022

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Soepje van boschampignons en champignons de Paris

*

De mooie scampis met onze lekkere lookboter

en Griekse pasta

*

Fazantje Geflambeerd met Calvados,

witloofroomsausje bessen - perzieken - aardappeltjes

*

Nougat-ijs en tiramusu v/h huis

met een coulis van crème Anglaise

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze huisgemaakte wildpaté met onze lekkere Ardense ham

*

Super verse zalm op Oostendse wijze

*

Sorbet met vers Fruit

*

Hinde filet met een bessensausje met boschampignons,

groentenpurée -veenbessen peertjes en dennenappeltjes

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Onze super zacht gerookte zalm met een forel

met super verse garnaaltjes

*

Filet van jong wild-varken op Ardense wijze myrtilles

en kroketjes

*

Duo van huisgemaakte roomijs

.

.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *