Hotel-Restaurant  Le Relax

2023

Wildfestijn

tot 31 januari 2023

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Soepje van boschampignons en champignons de Paris

*

Crustacées gegrild en met onze lekkere lookboter

*

Fazantje met een witloof roomsausje,

perzieken - veenbessen pom's risolées

*

Huismaakte, op grootmoeders wijze,

avocaat en ons pistachen ijs

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Mousse van eend met Foie Gras speciaal slaatje

*

Super verse vis filet, met een fijne groenten sausje garnaaltjes en gerookte zalm + Griekse pasta

*

"Chateaubriand" van Hinde, met een bosvruchten sausje, peertjes en veen bessen + kroketjes

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Onze super lekkere Ardense ham met goed rijpe meloen

*

Filet van wild-varken op Ardense wijze

veenbessen en pom-pins

*

Coupe Bresilienne

.

.

.

.

van 1 februari tot 16 april 2023

Voorjaars Gastro

32 jaar Le Relax

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Soepje van boschampignons en champ. "de Paris"

*

Gegrilde - Scampis - gambas en Koningsgarnalen

met onze lekkere Lookboter

*

Ierse "chateaubriand" saignant gebakken

met verse Bearnaise en Archiduc sausje + Frietjes

*

Pistacheijs met Advokaat

Huisgemaakt

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze héél zacht gerookte zalm met 1er keus garnaaltjes (visje van het jaar)

*

Skrei = de beste kabeljouw met Hollandaise saus

met witte wijn - purée spéciaal

*

Eendenborst-filet met een witloof

- roomsausje - veenbessen - kroketjes

*

Nieuwe trio nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Paté van het huis met onze lekkere Ardense ham,

vers Fruit en Toast

*

Filet van melkvarkentje op Ardense wijze

veenbessen - pompins

*

Moka- roomijs v/h huis à la Bresilienne

.

.

van 12 mei tot 27 augustus

Zomer gastro VOORBEELD

.

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Aspergen-room soepje met witte wijne

*

De mooie Scampis met onze lekkere lookboter

en Griekse pasta

*

Parelhoen Filet, geflambeerd en met en roomsausje,

airelles, perzieken, gebakken aardappeltjes

*

Tiramisu en roomijs huisgemaakt,

met een coulis van crème Anglaise

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze héél zacht gerookte zalm,

met een eerste Keus garnaaltjes

*

Bisque van garnalen met room en cognac

*

Eendenborst-filet op een bedje van prei in de room,

Airelles - peertjes en dennenappeltjes

*

New Trio desserts van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Paté van de chef met onze lekkere Ardense ham, met vers fruit en toast

*

Soupje van champignons en boschampignons

*

Ierse chateaubriand sauce "Marchand de vin" salade en croquettes

*

Duo van huisgemaakte roomijs

.

.

.

Wildfestijn

23 sept. 2022 tot 31 januari 2023

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Soepje van boschampignons en champignons de Paris

*

Crustacées gegrild en met onze lekkere lookboter

*

Fazantje met een witloof roomsausje,

perzieken - veenbessen pom's risolées

*

Huismaakte, op grootmoeders wijze,

avocaat en ons pistachen ijs

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Mousse van eend met Foie Gras speciaal slaatje

*

Super verse vis filet, met een fijne groenten sausje garnaaltjes en gerookte zalm + Griekse pasta

*

"Chateaubriand" van Hinde, met een bosvruchten sausje, peertjes en veen bessen + kroketjes

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Onze super lekkere Ardense ham met goed rijpe meloen

*

Filet van wild-varken op Ardense wijze

veenbessen en pom-pins

*

Coupe Bresilienne

.

.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *