Hotel-Restaurant  Le Relax

2023

.

van 12 mei tot 27 augustus

Zomer gastro

.

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Verse Aspergen-room soepje met witte wijne

*

De mooie Scampis met onze lekkere lookboter

en Griekse pasta

*

Superlekkere Parelhoen , geflambeerd en met calvados ,

veerbessen, perzieken, kroketjes

*

Pistachen-ijs + advokaat alles huisgenmaakt

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Onze héél zacht gerookte zalm eerste Keus,

super verse garnaaltjes cocktail

*

Huisgemaakte super lekker garnalen bisque

met room en cognac

*

Ierse Chateaubriand, van de beste kwaliteit !!

klein slaatje en 2 verse sausjes (béarnaise + Archiduc) + frietjes

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Huisgemaakte kaaskroketje met onze lekkere ham

*

De mooie Ardense Forel gewoon puur natuur gebakken met slaatje en Fritjes

*

Ons huisgemaakte Moka ijs à la bresilienne

.

.

.

Wildfestijn

22 sept. tot 26 November 2023

Vrijdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw Aperitiefje

*

Soepje van boschampignons en champignons de Paris

*

Gambas Scampis en Konings garnalen

en met onze lekkere lookboter

*

Fazantje met een witloof roomsausje,

perzieken - veenbessen pom's risolées

*

Pistachenijs en advokaat op grootmoeders wijze

*

*

*

*

*

Zaterdagavond

*

Trio van versnaperingen bij Uw apéritiefje

*

Mousse van eend met Foie Gras

en lekkere gerookte ham - slaatje

*

Super verse vis filet sauce witte wijn

*

"Chateaubriand" van Hinde met onze Ardennen sausje met bosvruchten peertjes veenbessen en pommes pins

*

Trio van nagerechten van de chef

*

*

*

*

*

*

*

Zondagmiddag (of avond)

*

Trio van versnaperingen bij uw apréritief

*

Kleine forel gewoon puur Natuur gebakken met een salaatje

*

Een Laaste Stoofpotje van everzwijn op "Relax" wijze Airelles en kroketjes

*

Ons moka ijs style bresilienne

.

.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *